Triolux Mimarlar İçin "İlham Kaynağı: Güneş" Etkinliği Düzenledi

Triolux Mimarlar İçin "İlham Kaynağı: Güneş" Etkinliği Düzenledi

Triolux LED Lighting, 4 Ekim Çarşamba günü, Perpa'da bulunan showroom'unda düzenlediği etkinliğiyle, mimarlara için ilham dolu bir akşam sundu. Yapı Kataloğu ile Triolux’ün birlikte organize ettiği "İlham Kaynağı: Güneş" konulu etkinlik, iç mekan aydınlatmasında gün ışığının öneminin ve güneşin aydınlatma tasarımı üzerindeki etkisi üzerinde durdu.

Etkinlik kapsamında, marka yetkilileri eşliğinde katılımcılara Triolux'un showroomu ve üretim sahası gezdirildi. Bu gezilerde mimarlar, yerli aydınlatma üreticisi Triolux'un şık aydınlatma ürünlerinin üretim süreçlerini yakından görme ve yenilikçi tasarımlarını inceleme fırsatı buldular.

İç Mimar Sinem Özlük ile Söyleşi Gerçekleşti

Etkinlik kapsamında, Yapı Kataloğu’nun değerli mimarlarından İrem Özuzun’un moderatörlüğünde ve İç Mimar Sinem Özlük'ün katılımıyla gerçekleşen "İç Mekanlarda Günışı Kullanımı" konulu sohbet, katılımcılara güneşin iç mekanlardaki kullanımının yaratıcı yolları, gün ışığı tercihi ve aydınlatma tasarımında yenilikçi bakış açıları konularında farklı bakış açıları keşfetme şansı sundu. İç mekan aydınlatmasında doğal ışığın yanı sıra gün ışığının önemi ve kullanımı ele alındı. İç Mimar Sinem Özlük ile gerçekleştirilen söyleşi, karşılıklı soru-cevaplar ve Triolux yetkililerinin verdiği değerli bilgiler eşliğinde keyifli bir fikir alışverişine dönüştü.

Hem Triolux Hem de Mimarlar Etkinlikten Güzel Hatıralarla Ayrıldı


Etkinlik sonunda, katılımcılar keyifli bir kokteyl sunumu eşliğinde, yeni bağlantılar kurma ve fikir alışverişi yapma fırsatı buldular. Ayrıca, bu güzel akşamı ölümsüzleştirmek için özel olarak hazırlanan kartlarla Single Line Drawing tekniği kullanarak akıllarında kalan Triolux LED Lighting ürünleri ile ilgili çizimler yaptılar ve markaya özel bir hatıra oluşturdular.

Etkinlikten ayrılırken, katılımcı mimarlara Triolux'ün kendileri için hazırladığı özel bir hediye olarak Enerji Seti sunuldu. Katılımcılar, ilerleyen süreçlerdeki projelerine ilham kaynağı olabileceği bu özel akşamın ardından mutlu bir şekilde ayrıldılar.

Triolux LED Lighting, aydınlatma sektörüne ilham veren bu etkinliğe katıldıkları için ve aydınlatma tasarımı ile ilgili değerli fikirlerini paylaştıkları için orada olan tüm mimarlara teşekkür etti.